torstai 12. heinäkuuta 2012

Rantakynnet

Synttärityttöjen kanssa ollaan joka viikko keksitty uusi teema jonka toteuttaa kynnelle, nyt neljännellä kerralla, sain vasta aikaiseksi toteuttaa viikon teeman, johtunee siitä että tämän viikon teema oli minun keksimä, D'oh!

Viikon teema on ranta. Monelle tulee rantateemasta mieleen jonkinlainen liukuväri + palmu. Niin minullekkin, mutta toteutin toista. Ystävän pientä ideaa ''kasvattamalla'' väsäsin vesi+hiekka kynnet,  missä vesi huuhtoo rantaan tavaraa.. Hyvin selitetty.

Aloitin lakkaamalla kynnen tyvestä n. 3/4 Gina Tricotin Azure bluella. Kärkeä yritin saada piiloon Wild and Crazyn keltaisella Twilight lakalla. Aluksi näytti toivottomalta saada sinistä piiloon, mutta ryhdyin liukuvärjäämään OPIn Teal the Cows Come Homella ja Star Gagerin kultalakalla. Mikä kuvastaakaan paremmin hiekkaa kuin kultainen lakka ?;) Vihdoin raja alkoi häipyä, mutta se ei riittänyt. Akryylimaaleilla ja sienillä aloin väsäilemään "kuohua" mitä vesirajaan tulee kun aallot hölskyttelee vettä. Mulla ei ole sana nyt ollenkaan hallussa. :D

Tässä vaiheessa touhu näytti erittäin tuhoon tuomitulta, ja asiaa eivät parantaneet laine "yritykseni". Laitoin kalansuomumaisia hex glittereitä sinne tänne ja vedin vielä viuhkasiveltimellä Dependin sinistä jellyglitterlakkaa vähän tasaamaan värejä.

Tein akryylimaaleilla ravun, kalanruodon ja meritähtiä. Laitoin hiekkaan kultaisia mikrohelmiä. Kai ne kuvastaa jotain hiekkamöykkyjä. Laitoin vielä pari strassia, jos niitä edes huomaa. 8)

Kun katsoin lopputulosta, teki mieli taputtaa itseäni selkään. Olin jopa onnistunut, ehkä jopa paremmin mitä olin kuvitellut. Tunsin itseni jeesukseksi.=) Jopa oikea käsi onnistui ihan kivasti suhteutettuna siihen että se on.. oikea käsi. Kuvat eivät oikeastaan onnistuneet, mutta enivei! I'm happy.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

4 kommenttia: