keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Make Impact

Mun oli kans pakko ostaa Lumenen Make Impact, koska olin sitä jo muutamassa blogissa ihastellut. Mahtava vaaleanpunainen markettilakka. Tää on siitä aika mahtava että pientä holomaisuutta on havaittavissa.;) 4 Kerrosta peittää hyvin. :) Mitä itse tykkäätte tästä lakasta?

Nämä kynnet oli toiset mitkä tein, koska oli tarkoitus tehdä valko-pinkit one stroke kynnet akryyleillä, mutta ensimmäiset epäonnistuivat niin raskaasti että oli pakko poistaa koko lakkaus vaikka yleensä yritän viimeiseen asti pelastaa, mutta taisin haukata liian ison palan :D Toisella kerralla lakkasin jälleen kaikki kynnet kyseisellä lakalla, ja tein vain peukaloihin ja nimettömiin, hitaammin ja huolellisemmin onestroke kukat. Tälläkertaa onnistui vähän paremmin. Ensimmäisellä kerralla olin tunkemassa monta kukkaa joka kynteen. Täytyy sanoa että ensimmäisiksi one stroke kukiksi tuli ihan ok :D

One stroke tarkoittaa sitä että yhdellä vedolla saadaan paljon aikaan, vähintään kahdella värillä. Sudin toinen pää kastetaan toiseen väriin ja toinen toiseen ja aletaan sutimaan. Harjoittelua se kyllä vaatii, ja paljon.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PS. Teitä lukijoita on tullut aika kiitettävästi, 
joten päätin että 50 kohdalla suoritan pikku arvonnan :)

4 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä kaunis lakka. Ja hyvin onnistuneet kukat!

    VastaaPoista
  2. Tossa ekassa kuvassa noi kynnet näyttää lähes liukuvärjätyiltä! :)
    Tosi hyvin onnistunut tuo lakkaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha niinpä näyttääkin! Se johtuu kylläkin vain valaistukseta..;D Kiitos!:)

      Poista