keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Foliotekniikka kynsilakanpoistoon

Multa on muutamat kyselly että mikä ihme tapa on poistaa kynsilakka folion avulla.. Päätin nyt laittaa pienen postauksen kyseisestä tavasta. Näitä tutoriaaleja on muissakin kynsilakkablogeissa joten miksei mulla olis omaa ;) Tää on lyhyt ja yksinkertainen. Niinkun on toimenpide.

HUOMIO näin alkuun. Tätä tekniikkaa kannattaa käyttää vain glitterlakkojen poistoon.. Koska tämä kuivattaa kynsiä ja kynsinauhoja aikalailla.

Tarvitset:
-Sakset
-Vanulappuja
-Foliota
-Kynsilakanpoistoainetta

Photobucket

Yhteen käteen (jos omistat viisi sormea niinkuin yleensä ihmisillä on) tarvit viisi foliopalaa ja viisi vanulapunpalaa. Peukaloon leikkaan puolikkaan vanulapun ja muihin sormiin yksi vanulappu neljään osaan. Kastan yhden vanulapun kynsilakanpoistoaineeseen. Mieluiten jytyyn sellaiseen. Parastahan on X-tran kynsilakanpoistoaine. Laitan vanulapun kynnen päälle ja folion vanulapun päälle ja paketoin sormenpään ;) Toistan tämän vielä neljästi jotta jokainen sormi on tälläinen että keräät varmaasti katseita perheenjäseniltäsi.. Teen yleensä yhden käden kerralla. Nytkin olen jo tehnyt toisen käden... Mutta tosiaan..

Photobucket

Anna vaikuttaa hyvän aikaa. Itse annan olla noin 5 minuuttia. Vedä folio ja vanulappu kynnen päältä niin että painat foliota kynttä vasten jotta kaikki lakka tulee mukana, ja tämän...

Photobucket

..pitäisi näyttää tältä:

Photobucket

Kaikki eivät kerralla lähteneet mutta ovat sen verran ''sulaneet'' että lähtee helposti tavalliseen tapaan kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanulapulla hinkkaamalla. :D Kun olet kaikista poistanut kynsilakat, kannattaa kynnet ja kynsinauhat öljytä kunnolla ja käsirasvat vielä perään, koska tosiaan tämä tyyli kuivattaa melkoisesti.. Mutta tosi tehokas homma! Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti